STÅ OP TIL EN VILD UDSIGT

Rækkehusene ligger på første parket til en ekstraordinær udsigt. Det er naturligvis udnyttet maksimalt med kæmpe glaspartier og private haver, der strækker sig fra boligen ned mod vandet.

Rækkehusene er tegnet i klynger med tre særegne boliger i hver. Der er 15 boliger på enten 119, 120 eller 141 kvadratmeter med fire eller fem værelser. Som helhed udtrykker rækkehusene skulpturel arkitektur, samtidig med at hver bolig tilbyder unikke inde- og udemiljøer med fokus på imponerende og optimale opholdsrum.

Left arrow Right arrow

15 RÆKKEHUSE - TRE FORSKELLIGE TYPER

119, 120 eller 141 m2 // 4-5 værelser // 1-2 plan // 34 m2 terrasse // 14 m2 skur

Uanset hvilken boligtype, der matcher dine behov, så får du et hjem med personlighed og kant. Der er lagt en elegant interiørstil, der fremhæver de arkitektoniske finesser. Samtlige døre er hvide med usynlig overgang mellem karm og væg, overalt er der nedsænkede, hvidmalede gipslofter og alle garderobeskabe, køkken- og badeværelsesinventar er i designet MONO fra HTH. Det matlakerede lamelplankegulv i egetræ er gennemgående i alle opholdsrum og værelser. I bryggers og på badeværelset lægges der en vedligeholdelsesvenlig og elegant klinke i en varm, lys grå nuance. Ovn, kogesektion og alle hårde hvidevarer er fra AEG og er lavenergi. Opvaskemaskine og køleskab er naturligvis integreret, så køkkenet fremstår skarpt og stilrent. Helhedsindtrykket er yderst sofistikeret og fremhæver rummenes allersmukkeste detaljer – nemlig vinduespartierne med den uovertrufne udsigt.

SKÆVT OG HARMONISK

Rækkehusene Langs Søen er 15 helt unikke boliger, der ligger i gentagelse af hinanden i klynger af tre, og ifølge Partner og Arkitekt i Laban Arkitekter er det netop mellem det særprægede og gentagelsen, man finder balancen: ”Rækkehusenes tagprofil er atypisk og skæv. Men fordi rækkehusene ligger i ens klynger side om side opstår der alligevel harmoni”.

KONTRASTERNES KUNST

For Laban Arkitekter skal et rum have iboende kvaliteter, så det har noget at tilbyde, selv uden møbler: ”Vi skal bryde med den helt hvide flade. Ved at bryde fladerne med de store vinduespartier med koksgrå rammer, opnår vi en stærkere identitet i rummene”, siger Henrik Kamp Ditlev, Partner og Arkitekt m.a.a. i Laban Arkitekter

STÅ FØRST I KØEN TIL DIN
DRØMMEBOLIG

Hvis du skal være én af de heldige, der skal have drømmehjemmet ved Langs Søen, så er det nu du skal skrive dig på interesselisten eller kontakte EDC mægler på telefon 86 82 62 00.

Hov, noget gik galt. Tjek at alle felter er udfyldt korrekt.

Hov, noget gik galt. Tjek at alle felter er udfyldt korrekt.

Vi har brug for din mail og telefonnummer, for at kunne orientere dig om Langs Søen. Dit fornavn bruges kun til at personliggøre vores henvendelse til dig. Ved at udfylde ovenstående formular accepterer du, at EDC må kontakte dig i Langs Søens byggeperiode. Vi overfører aldrig dine data til tredjepart. Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige.

Tak for interessen - du hører fra os snarest.

Hov, noget gik galt. Tjek at alle felter er udfyldt korrekt.