ALT ANDET END ALMINDELIGT

Det er Laban Arkitekter fra Silkeborg, der har tegnet det enestående byggeri. ”Vi har valgt Laban Arkitekter til dette projekt, fordi alt hvad de tegner har et ikonisk særpræg og en unik visuel DNA. Og så tør de at tænke skævt og bryde konventionerne for at opnå bedst mulig kvalitet i såvel inderum som uderum”, siger bygherre, Mikael Glerup

Vi vil skabe hjem, der imødekommer forskellige målgrupper og behov. Det gør vi ved at højne værdien af opholdsrummene – både visuelt med spændende detaljer og i forhold til boligernes placering, så sol og udsigt udnyttes optimalt.

Bygherre, Mikael Glerup

SKABT TIL OMRÅDET

Byggeriet tager afsæt i områdets kvaliteter og er tegnet til at udnytte hver solstråle, og få det meste ud af den enestående udsigt ved at imitere det kuperede terræn og gøre brug af så mange grønne detaljer som muligt.  Lejlighedernes unikke værn har indbyggede plantekasser, der i kombination med smukke træfarvede detaljer gør, at byggeriet smelter ind i omgivelserne.

FORM TIL FUNKTION

Langs Søen eksperimenterer med linjer og former, og det kræver en vis balance at knække de lige linjer og samtidigt bygge praktisk, funktionelt og holdbart: ”Det er afgørende, at vi med dette byggeri ikke kun fokuserer på at skabe arkitektur for arkitekturens skyld. De heldige, der skal bo her, skal også have et funktionelt kvalitetshjem", siger Henrik Kamp Ditlev, Partner og Arkitekt m.a.a. i Laban Arkitekter.

STÅ FØRST I KØEN TIL DIN
DRØMMEBOLIG

Hvis du skal være én af de heldige, der skal have drømmehjemmet ved Langs Søen, så er det nu du skal skrive dig på interesselisten eller kontakte EDC mægler på telefon 86 82 62 00.

Hov, noget gik galt. Tjek at alle felter er udfyldt korrekt.

Hov, noget gik galt. Tjek at alle felter er udfyldt korrekt.

Vi har brug for din mail og telefonnummer, for at kunne orientere dig om Langs Søen. Dit fornavn bruges kun til at personliggøre vores henvendelse til dig. Ved at udfylde ovenstående formular accepterer du, at EDC må kontakte dig i Langs Søens byggeperiode. Vi overfører aldrig dine data til tredjepart. Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige.

Tak for interessen - du hører fra os snarest.

Hov, noget gik galt. Tjek at alle felter er udfyldt korrekt.