BYGNING 3 ER I SALG

FOR BYGNING 1 OG 2 SKRIV DIG OP PÅ INTERESSELISTEN NEDERST PÅ SIDEN OG FÅ BESKED, NÅR LEJLIGHEDERNE GÅR I SALG

Når udsigten er så uovertruffen som her, skal den helt ind i stuen. Alle lejligheder i boligprojektet Langs Søen har en facade af glas og opholdsrum, der orienterer sig både mod solen og mod udsigten, så du får det bedste med fra døgnets timer og årets dage. Der er 60 lejligheder på mellem 102 og 239 kvadratmeter og 3-7 værelser og alle lejligheder byder på interiørdetaljer, der skaber helt unikke rumoplevelser.

Left arrow Right arrow

60 LEJLIGHEDER - 15 TYPER

102-239 m2 // 3-7 værelser // 1-2 plan // 2-4 altaner eller terrasser på 22-48 m2

Der er tænkt over hver eneste detalje i dit kommende hjem, og de 60 lejligheder byder på spændende og alsidige planløsninger og som et absolut privilegium, har samtlige lejligheder to eller fire altaner eller terrasser. Der er mange interessante detaljer med nicher, alternative vinkler og skæve vinduespartier i de stilrene lejligheder, men hver detalje tjener de fælles formål: udsigt, lysgennemstrømning og fokus på opholdsarealerne. De nedsænkede gipslofter, døre, vægge og alt køkken-, bad- og garderobeinventar er holdt i hvidt. Skabsinventar og køkken er i designet MONO fra HTH. Det matlakerede lamelplankegulv i egetræ er gennemgående i alle opholdsrum og værelser. Bryggers og badeværelset er belagt med en vedligeholdelsesvenlig og elegant klinke i en markant og sofistikeret sort nuance. 

NÅR OPHOLD BLIVER EN OPLEVELSE

Nogle gange sker det, at vi går ind i et rum og instinktivt tænker ”WOW!”. Det sker, når rummet er et kunstværk i sig selv med mange lækre detaljer, nicher, eksperimenterende vinkler og lysindfald, der er tænkt ind som et led i den arkitektoniske linje. Langs Søen er ikke bare nye og moderne lejligheder – det er perler af legende rumfornemmelser og gennemtænkte detaljer.

MERE END ÉN UDSIGT

”Lejlighederne er helt unikke, da de er gennemlyste og har opholdsrum til begge sider. Ud over at det aktiverer begge facader, så tilsikrer det også, at hver lejlighed har mere end én udsigt, og der er diversitet i de oplevelser, som de store glaspartier skaber”, siger Henrik Kamp Ditlev, Partner og Arkitekt m.a.a. i Laban Arkitekter.

STÅ FØRST I KØEN TIL DIN
DRØMMEBOLIG

Hvis du skal være én af de heldige, der skal have drømmehjemmet ved Langs Søen, så er det nu du skal skrive dig på interesselisten eller kontakte EDC mægler på telefon 86 82 62 00.

Hov, noget gik galt. Tjek at alle felter er udfyldt korrekt.

Hov, noget gik galt. Tjek at alle felter er udfyldt korrekt.

Vi har brug for din mail og telefonnummer, for at kunne orientere dig om Langs Søen. Dit fornavn bruges kun til at personliggøre vores henvendelse til dig. Ved at udfylde ovenstående formular accepterer du, at EDC må kontakte dig i Langs Søens byggeperiode. Vi overfører aldrig dine data til tredjepart. Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige.

Tak for interessen - du hører fra os snarest.

Hov, noget gik galt. Tjek at alle felter er udfyldt korrekt.