BELIGGENHED, BELIGGENHED, BELIGGENHED

Langs Søen byder på en beliggenhed i absolut særklasse. Det kuperede terræn, med relativt store højdeforskelle, skaber en større privatlivsfølelse, og de mange udsigtsnicher og plateauer minder næsten om svensk skærgårdsidyl. Den helt afgørende forskel er dog, at Langs Søen ligger få kilometer fra Silkeborg centrum og dermed også tilbyder byens mange muligheder.

FØLELSEN AF AT VÆRE ÉT MED NATUREN TÆT PÅ BYEN

'Der er ikke andre steder i Danmark, hvor by og natur ligger så tæt som i Silkeborg. Og i Silkeborg er der intet sted, hvor der er længere end 500 meter til naturen'. Det skriver Visit Silkeborg, som også kalder Silkeborg for Danmarks Outdoor Hovedstad. I Silkeborg er der kilometervis af tur- og løbestier, der strækker sig langs vandet og snor sig ind i skovene. Selvom du er så tæt på naturen, er der ikke langt til centrum af Silkeborg - du kan tage cyklen fra din bolig og stå på gågaden i Silkeborg inden for 10 minutter. 

SILKEBORG HAR DET HELE

Med tilkobling til motorvejsnettet og en sund infrastruktur er Silkeborg forbundet til tilstødende byer i alle retninger, og dermed kan du leve og nyde i Silkeborg og arbejde andetsteds. Spørger du borgerne i Silkeborg, er byens stigende popularitet en selvfølge. Her er unik natur, en by som rummer alt med gågade, cafeer, kulturliv, de bedste mountainbike lokationer og mange spændende arrangementer året rundt.

Left arrow Right arrow

STÅ FØRST I KØEN TIL DIN
DRØMMEBOLIG

Hvis du skal være én af de heldige, der skal have drømmehjemmet ved Langs Søen, så er det nu du skal skrive dig på interesselisten eller kontakte EDC mægler på telefon 86 82 62 00.

Hov, noget gik galt. Tjek at alle felter er udfyldt korrekt.

Hov, noget gik galt. Tjek at alle felter er udfyldt korrekt.

Vi har brug for din mail og telefonnummer, for at kunne orientere dig om Langs Søen. Dit fornavn bruges kun til at personliggøre vores henvendelse til dig. Ved at udfylde ovenstående formular accepterer du, at EDC må kontakte dig i Langs Søens byggeperiode. Vi overfører aldrig dine data til tredjepart. Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige.

Tak for interessen - du hører fra os snarest.

Hov, noget gik galt. Tjek at alle felter er udfyldt korrekt.